Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.02.2018 13:20:00

Piráti půjdou do pražských voleb samostatně

Piráti půjdou do pražských voleb samostatně

V internetovém hlasování se pražští členové Pirátů jednomyslně rozhodli pro samostatný postup ve volbách do pražského zastupitelstva. To znamená, že nebudou uzavírat žádné předvolební koalice.

 Pozice na kandidátní listině budou obsazovány v primárních volbách, do kterých se mohou hlásit nejen členové strany, ale i příznivci, kteří se registrují na internetovém fóru.

Samostatný postup ve volbách podpořilo 100 % hlasujících pražských členů Pirátů. „Do pražských voleb si věříme, budeme se snažit je vyhrát. Pokud si udržíme podporu lidí, kteří nás v Praze volili do sněmovny, podaří se nám to,“ říká Adam Zábranský, předseda pirátského klubu v pražském zastupitelstvu a místopředseda pražských Pirátů. Rozhodnutí se netýká městských částí, tam se o případných koalicích budou rozhodovat individuálně místní sdružení.

Již na začátku února Piráti vyhlásili primární volby na lídra pražské kandidátky. Rozhodnuto o tom, kdo pirátskou kandidátku povede, padne na přelomu února a března a hlasovat budou opět moci všichni pražští členové Pirátů.

Odkaz na hlasování o samostatném postupu ve volbách najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama