Mgr. Ivana Stráská

  • SOCDEM
  • Jihočeský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.02.2018 22:34:00

Hejtmanka Stráská předala dárky prvnímu miminku roku 2018

Hejtmanka Stráská předala dárky prvnímu miminku roku 2018

Hejtmanka Stráská předala prvnímu jihočeskému miminku roku 2018 zlatý přívěsek, mamince pugét květin a tatínkovi regionální pálenku

 Zlatý přívěsek s řetízkem předala hejtmanka Ivana Stráská prvnímu jihočeskému miminku roku 2018 Adamu Loskotovi z Tábora. Na tamním městském úřadě jej v úterý 13. února převzali jeho rodiče Petra a Martin Loskotovi.

„Přeji Adamovi, aby se mu na světě líbilo, měl v životě štěstí a hlavně zdraví. Rodičům pak přeji hodně trpělivosti při jeho výchově,“ uvedla Stráská. „Velmi mě rovněž potěšilo, že si maminka pochvalovala pobyt v táborské porodnici i péči celého personálu,“ dodala hejtmanka.

Ke gratulaci se přidala i táborská 1. místostarostka Olga Bastlová. „Jsem velice ráda, že první občánek je právě z našeho města a přeji mu do života jenom to nejlepší,“ sdělila.

Znamení zvěrokruhu i čas, kdy přišel na svět

Adam se narodil 1. ledna 2018 v 00.05 hodin, vážil 3,58 kilogramu a měřil 51 centimetrů. Tento okamžik mu bude připomínat přívěsek, na jehož lícové straně je uvedeno jeho jméno, nápis 1. občánek Jihočeského kraje a znamení zvěrokruhu. Na rubové straně jsou hodiny, jejichž ručičky uvádějí čas, kdy přišel na svět a datum 1. 1. 2018. Maminka dostala od hejtmanky pugét květin a tatínek láhev jihočeské pálenky.

S tím, že bude Adam prvním miminkem roku 2018, Petra Loskotová nepočítala. „Původně jsem měla stanovený termín na 24. a pak na 27. prosince. To, že to nakonec takto vyšlo, je jen malý bonus k tomu, že Adama máme,“ řekla stále ještě novopečená maminka, která zároveň pochválila manžela Martina, že se o miminko vzorně stará.

Hejtmanka Stráská navázala na zavedenou tradici, že se dárky předávají se zpožděním, aby se mohla maminka i miminko po návratu z porodnice dostatečně zaklimatizovat.

Psali jsme:

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama