Ing. Vladimír Derner

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2018 21:20:00

Královéhradecký kraj rozšiřuje síť sociálních služeb

Královéhradecký kraj rozšiřuje síť sociálních služeb

Radní Královéhradeckého kraje schválili vyhlášení veřejné zakázky na poskytovatele sociálních služeb v rámci projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji V.

 Cílem projektu je rozšířit současnou nabídku sociálních služeb o další možnosti napříč celým regionem.

V současné době se rozšíření týká podpory samostatného bydlení pro osoby s mentálním postižením a duševním onemocněním na Náchodsku, poskytování sociální rehabilitace pro osoby ohrožené sociálním vyloučením pro životní návyky a způsob života vedoucí ke konfliktu se společností a sociálně znevýhodňující prostředí v oblasti Královédvorska či sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi na Vrchlabsku a Trutnovsku.

„Tímto krokem naplňujeme dlouhodobou strategii v oblasti sociálních služeb, kdy dojde k rozšíření stávající sítě, která pojme potřeby našich spoluobčanů do budoucna,“ řekl náměstek hejtmana odpovědný za sociální oblast Vladimír Derner.

Na veřejné zakázky je alokováno přes 11 milionů korun. Projekt Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji V je podpořen z Operačního programu Zaměstnanost a bude probíhat do konce září roku 2021.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama