MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.08.2011 14:08:15

Kubice neřeší problémy zvýšené kriminality a rasové nesnášenlivosti

Kubice neřeší problémy zvýšené kriminality a rasové nesnášenlivosti

Senátor Dryml na žádost a ve spolupráci se starosty Nového Bydžova a Jaroměře vyzval ministra vnitra Jana Kubiceho i policejního prezidenta k urychlenému jednání o řešení stejných problémů rasové nesnášenlivosti, jaké se nyní opět objevily i ve Šlukn

Ministerstvo vnitra neřeší podle názoru senátora dlouhodobě problémy zvýšené kriminality a rasové nesnášenlivosti v Královehradeckém kraji. Nyní se celá situace opakuje a vyhrocuje i v severních Čechách.

Slíbená pomoc ze strany ministerstva vnitra i kraje přitom nebyla v Královehradeckém kraji splněna!!!

Stát vydává zbytečné finanční prostředky různým nevládním organizacím. Tyto organizace selhaly, protože nedokáží účinně těmto projevům nesnášenlivosti předcházet.

Senátor Vladimír Dryml žádá veřejně premiéra Nečase, aby podnikl veškeré kroky, které zvýší bezpečnost všech občanů ČR a zamezil pozitivní diskriminaci při páchání trestné činnosti v souvislosti s rasovým podtextem.

Senátor vyjadřuje údiv nad postupem Policie ČR, která do dnešního dne nedokázala zadržet všechny násilníky z Rumburka a Nového Boru.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama