MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2018 19:20:00

Se studenty a veřejností o Evropské unii

Se studenty a veřejností o Evropské unii

Ve zcela zaplněném Divadle na cucky v Olomouci včera diskutovala poslankyně Evropského parlamentu Olga Sehnalová.

 Ve zcela zaplněném Divadle na cucky v Olomouci včera poslankyně Evropského parlamentu Olga Sehnalová diskutovala se svými kolegyněmi Kateřinou Konečnou a Michaelou Šojdrovou o tom, jak funguje Evropská unie, jak pracuje Evropský parlament a svých aktivitách.

Diváky v publiku, mezi nimiž byli především studenti škol z Olomouce, Prostějova a Ostravy, zajímala domácí i evropská témata - například problémy s čerpáním evropských dotací, zemědělská politika, možnost přijetí eura v České republice či probíhající diskuze o vystoupení z Evropské unie. Studenti se zajímali i to, jak by měla vypadat osvěta a informace o EU, bez kterých je složité vést věcnou diskuzi o EU.

Seminář Fakta versus mýty o EU organizuje Národní parlament dětí a mládeže ve spolupráci s Informační kanceláří EP již po několikáté, pokaždé v jiném městě ČR. Seminář je určen především mladým lidem a má dvě části - v první mluví zástupce Informační kanceláře EP o fungování Evropského parlamentu prostřednictvím mýtů o EU, druhá zahrnuje diskuzi s poslanci.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama