Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.03.2018 22:15:52

Podvod zůstane podvodem, podvodník podvodníkem a demagog to nenapraví

Podvod zůstane podvodem, podvodník podvodníkem a demagog to nenapraví

Když je někdo chycen při podvádění, je to podvodník (a je jedno, že je to třeba i senátor). Když demagog začne něco vysvětlovat, vždy bude demagogem (jako celé HPP11) – nakonec posuďte sami.

 O panu senátorovi Kosovi, který podváděl při hlasování, jsem psal již jednou, a ač nerad, musím zase.

Na 35. jednání Zastupitelstva MČ Praha 11 se mi přihodila nepříjemná věc. Kolega Dittrich, s kterým při jednání zastupitelstva sedíme vedle sebe, byl při hlasování  mimo svoji lavici a já místo svého hlasovacího zřízení použil nevědomky jeho. Součet hlasů tedy ukazoval, že já jsem nehlasoval, ale pan Pavel Ditrich ano. Okamžitě jsem se přihlásil, upozornil na svoji chybu. Nejen, že ihned, ale hlavně se díky takovému hlasování nezměnil počet hlasů pro, nebo proti – jen jsem místo svého hlasovacího zařízení použil zařízení pana Ditricha.

Odborně zdatní demagogové okamžitě upozornili na to, že jejich „guru“ a současně senátor, tedy díky tomu co udělal před rokem, není žádný podvodník, ale také jen hlasoval omylem. A nyní si dovoluji znovu vám předložit jednání pana Kosa:

 Senátor Ladislav Kos, který je současně také zastupitelem MČ Praha 11, byl usvědčen z podvodu a porušení zákona. Na jednání Zastupitelstva MČ Praha 11, které se konalo 16. 2. 2017, v hlasování č. 13 hlasoval senátor a zastupitel Ladislav Kos nejen za sebe, ale i za kolegyni ze stejného hnutí. Nejen, že senátor a zastupitel Kos se neozval, že udělal chybu, nejdříve mlžil, že to nic, následně, po zjištění, že vše je zaznamenáno na kameře byla jeho první obrana, že nevěděl, co mačká, což je s dovolením u senátora opravdu veselé, následná replika, že takové hlasování není problém, protože by paní Zdeňková hlasovala stejně, jak za ní hlasoval on, je unikátní.

Pro demagogy z HPP11 mám jediný vzkaz – rčení, které používaly i naše babičky: Čím více se s „h…..“ budete mazat, tím více bude smrdět. Kdybyste mlčeli, udělali byste tedy lépe. Vaše přesvědčení, že Vy máte vždy pravdu a vše co řeknete je svaté, je opravdu mylné. Dáte li totiž to „h…. na talíř, nestane se džemem. Závěr je jasný. Demagog je demagogem, podvodník zůstává podvodníkem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama