Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.03.2018 17:06:11

Názory jsou různé.

Názory jsou různé.

V poslední době se stává tradicí starat se o jiné. Každá záminka je vhodná. Volby v Ruské federaci plní veřejný prostor.

Hledání často neexistujících problémů velmi dokonale odvádí pozornost od domácího dění. V minulých dnech jsme mohli sledovat předávání cen ať už v oblasti filmu či hudby. Bohužel, právě tady se objevily ataky na prezidenta a jiné politiky. Škoda, člověk by neměl příležitost své prezentace zneužívat k napadání jiných, byť mají rozdílný politický či lidský názor. Jen namátkou připomenu problémy, které je třeba urychleně řešit. Zdravotnictví nemá dostatek lékařů a sester, chybí dostatek financí na opravy komunikací, školství zoufale hledá každou korunu. Mnohé sportovní kluby pro nedostatek financí patrně skončí. Peníze prostě nejsou. Chybí výstavba bytů, měla by být řešena dopravní obslužnost do vzdálenějších obcí i pomoc s jejich vybaveností. A to je jen nástin problémů, které stojí před námi. Vraťme svůj zájem tam, kde jsme doma. Jaký domov si vytvoříme, záleží opravdu jen a jen na nás. Počet obyvatel České republiky se v loňském roce zvýšil na 10,61 miliónu. A tito všichni si zaslouží spokojený a důstojný život. To je úkol vlády a všech politiků, kteří právě toto ve svých volebních programech v různých obměnách před volbami slibovali. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama