ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.03.2018 6:34:00

Lídrem v Praze bude právnička Hana Marvanová

Lídrem v Praze bude právnička Hana Marvanová

Společná kandidatura Starostů a TOP 09 v Praze dostává první obrysy.

 Nejvýše postavenou kandidátkou za STAN bude Hana Marvanová, právnička a bývalá místopředsedkyně Poslanecké sněmovny, která se dlouhodobě věnuje boji za transparentní jednání státní správy a dostupné bydlení.

„Praha se nyní potýká s obrovským množstvím problémů. Dopravní kolaps, mosty v havarijním stavu, naprostý nedostatek dostupného bydlení a útlum rozvoje města. Praha potřebuje vizi, aby se přiblížila evropským metropolím, jako je Vídeň či Berlín. Zároveň město nefunguje transparentně a utajuje informace, které se týkají veřejných prostředků. To všechno je třeba po podzimních volbách změnit. Proto jsem se rozhodla kandidovat jako lídr za STAN do zastupitelstva hlavního města Prahy,“ říká Hana Marvanová.

Hana Marvanová byla jako lídr STAN v Praze dnes jednomyslně schválena Celostátním výborem STAN. Další informace týkající se společné kandidatury STAN a TOP 09 v Praze zveřejníme v nejbližších týdnech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama