Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová

KDU-ČSL se pomalu seznamuje s internetovými Parlamentními listy.
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2018 12:58:00

Přípravu na komunální volby nechceme v Ostravě podcenit

Přípravu na komunální volby nechceme v Ostravě podcenit

S předsedy místních organizací sešel se v Ostravě na svém 9. zasedání okresní výbor KDU-ČSL, který projednával řadu důležitých témat.

 Okresní výbor byl mimo jiné informován o konání Celostátního dne KDU-ČSL v Ostravě dne 9. června v Dolní oblasti Vítkovice a dále o krajské programové konferenci 12. května v Místku. Okresní výbor ve svém usnesení podpořil kandidaturu europoslance Pavla Svobody a náměstka hejtmana Lukáše Curyla pro Evropské volby 2019.

Nosným tématem zasedání však byla příprava okresu na podzimní komunální volby.

Byl ustanoven okresní volební štáb, bratr předseda Zbyněk Pražák se svým realizačním týmem přednesli vizi předvolební kampaně. Důležité bude i propojení kampaně pro volby do zastupitelstva města s kampaní pro jednotlivé městské obvody.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama