ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2018 8:22:09

V červnu děti ve Škodalandu prověří svou fyzičku při překážkovém běhu

V červnu děti ve Škodalandu prověří svou fyzičku při překážkovém běhu

Spolek Kukačky, z. s., připravuje ve spolupráci s Městským obvodem Plzeň 3 běžecký překážkový závod pro děti Škodaland Race Junior.

Poběží se po vyznačené trase v nerovnoměrném terénu, který prověří jejich fyzickou zdatnost a také psychickou odolnost při překonávání překážet s různou obtížností.

Akce s názvem Škodaland Race Junior se bude konat v neděli 10. června v prostorách multifunkčního areálu Škodaland v Českém údolí u Borské přehrady a bude se skládat ze dvou částí – hlavní části, tedy samotného závodu a vedlejší části, což je doprovodný program ve formě soutěží, různých vystoupení a dalších zábavných nabídek“, informoval Michal Boháček, organizátor sportovní akce.

„Stejnou trať absolvují i hendikepované děti, na které čekají stejná ocenění a odměny, jako na jejich zdravější kamarády,” dodal Michal Boháček.

Závod bude probíhat v jednotlivých kategoriích a to 4-5 let, 6-7 let, 8-9 let, 10-11 let a 12-13 let. Registraci závodníka je třeba provést na webových stránkách závodu www.skodalandracejunior.cz, kde jsou k dispozici i Soutěžní podmínky.

Samotný start závodu proběhne v areálu Škodaland u Borské přehrady. Registrace na místě, pak musí být provedena nejdéle jednu hodinu před startem každé z kategorií. Při registraci se odevzdají vytisknuté, vyplněné a podepsané Soutěžní podmínky sportovní akce Škodaland Race - Junior, a souhlas zákonného zástupce. Po odevzdání těchto dokumentů, získá účastník nejen startovní číslo, ale také tričko a čelenku.

Informace o závodu mohou zájemci získat i na zřízeném facebookovém profilu – Škodaland Race Junior, pro případné informace je možno napsat na emailovou adresu info@skodalandracejunior.cz.

Rádi jsme na našem obvodě podpořili tento druh sportovního vyžití pro děti a rodiče. Zvlášť, když si ho mohou vyzkoušet i děti hendikepované,” uvedl Radislav Neubauer, starosta MO Plzeň 3.

„Každá akce, která zvedne děti od počítačů, herních konzolí a mobilních telefonů a prověří jejich fyzickou a psychickou zdatnost při překonávání překážek, má smysl,“ dodal Radoslav Škarda, I. místostarosta centrálního obvodu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama