Mgr. Martin Červíček, Brig.gen.v.v.

  • ODS
  • Náchod
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2018 17:39:00

Zhotovitel nevykonává práce podle plánovaného postupu

Zhotovitel nevykonává práce podle plánovaného postupu

V minulých dnech se v souvislosti s opravou a s ní související uzavírkou silnice v Pěkově objevilo několik dezinformací, které vedly k chaotickým situacím při průjezdu dotčenou oblastí.

K celé situaci se vyjádřil první náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Martin Červíček, jenž je odpovědný za oblast dopravy a silničního hospodářství.

„Poté co jsem se to nejen od veřejnosti dozvěděl o vzniklých komplikacích, okamžitě jsem pověřil Údržbu silnic Královéhradeckého kraje o sjednání nápravy se všemi zainteresovanými subjekty s cílem domluvit připravované dodělávky prací a opravu povrchu silnice. Komunikace bude uzavřená jen na nezbytně nutnou dobu, v jednom termínu, s dostatečnou informovaností veřejnosti,“ sdělil náměstek hejtmana pro dopravu a silniční hospodářství Martin Červíček.

„Se stavební firmou COLAS CZ byl předem domluven postup stavebních prací. S ohledem na fakt, že zhotovitel nevykonává práce podle plánovaného postupu, požadujeme okamžité zrušení uzavírky a objízdných tras. Zhotovitel byl na tuto skutečnost upozorněn během středy 4. dubna, ale do dnešního dne nepodal žádost o zrušení uzavírky. Z tohoto důvodu bylo na dnešní den svoláno jednání s firmou COLAS CZ, na kterém došlo k dohodě na řešení vzniklých problémů. Kraj požaduje, aby stavební firma dokončila všechny práce v co nejkratším termínu, za vhodných klimatických podmínek a hlavně ve sjednané a smluvně definované kvalitě,“ okomentoval průběh událostí náměstek Červíček.

Po avizovaném jednání se zainteresované subjekty dohodly na tom, že silnice v Pěkově bude plně průjezdná pravděpodobně do 9. května. Od tohoto data se komunikace opět uzavře a budou zde probíhat plánované dodělávky a požadované opravy povrchu silnice.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama