Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2018 9:09:00

Nejsme žádní političtí naivové

Nejsme žádní političtí naivové

Samostatné Piráty povede do komunálních voleb Čermák.

Piráti v Karlových Varech si zvolili svého lídra do podzimních komunálních voleb. Stal se jím politický analytik Mgr. Jindřich Čermák. Ten byl zvolen hlasy členské základny na Pirátském internetovém fóru. Zbytek kandidátky a programové priority představí karlovarští Piráti do konce června.

Pirátská strana půjde do komunálních voleb samostatně. “Jednání jsme vedli s několika subjekty, ale u členské základny převážil názor jít do voleb samostatně, na vlastní triko. Vše se vedlo ve velmi korektní a přátelské atmosféře, která nevylučuje povolební spolupráci,” přiblížil vyjednávání Čermák.

Karlovarští Piráti nyní velmi intenzivně pracují na programových prioritách. “Vytyčili jsme 16 hlavních okruhů, do kterých může se svým nápadem přijít úplně každý. Oslovili jsme také odborníky na danou oblast, aby svým komentářem přispěli,” informuje Čermák. Ke tvorbě programu se Piráti obrátili také na veřejnost, která může v anketě napsat co se jí ve městě nelíbí, ale i líbí. “K anketě jsme zvolili elektronickou podobu a občané ji najdou na adrese 12pramenu.jdem.cz. Během prvního dne od spuštění jsme nasbírali už přes dvacet podnětů,” doplnil Čermák.

Lídr Jindřich Čermák také věří, že Pirátská kandidátka bude dostatečně pestrá a pro voliče zajímavá. “V současnosti máme přes třicet zájemců o kandidaturu z různých oborů. Mezi zájemci máme také současné i minulé zastupitele, nejsme žádní političtí naivové,” uzavírá Čermák s úsměvem. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama