Ing. Tomáš Jirsa, MBA

  • Český Krumlov
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.09.2011 18:48:00

Řecká lekce z politické korektnosti

Řecká lekce z politické korektnosti

Že byla slova prezidenta Václava Klause špatně přeložena či pochopena? Nevadí, to přece není důležité. Od teď již nikdo nesmí kritizovat Řecko, nebo bude ihned označen za Antievropana či přímo za fašistu.

Za ekonomické problémy Řecka přece nemohou Řekové, kteří falšovali statistiky před vstupem do eurozóny, ale evropské banky, ratingové agentury a Mezinárodní měnový fond. A v této nespravedlivé situaci je přece povinností zbytku Evropy Řecko ekonomicky zachránit. Tedy sypat další a další peníze.

A záruky? Nepřipadá přece v úvahu, jak tvrdí Řekové, za nesplatitelné půjčky ručit našimi ostrovy nebo našimi podniky! To je naše nezpochybnitelné vlastnictví! Řekové a jejich premiér dali Evropě jasnou lekci politické korektnosti.

Ing. Tomáš Jirsa, člen regionální rady, předseda oblastního sdružení a senátor PČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama