Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.04.2018 13:06:00

I když nejsem na jednání Rady, jsem v práci

I když nejsem na jednání Rady, jsem v práci

Reakce na výrok Martina Kupky - z facebookového profilu

Pan Martin Kupka mě udal, že nechodím na jednání Rady kraje a tudíž „nemakám“. Ráda bych upozornila na to, že „chození na Rady“ není mojí jedinou pracovní náplní. To by pan Kupka jako krajský zastupitel, poslanec Parlamentu ČR a starosta obce měl vědět.

Tak tedy například v únoru jsem čerpala řádnou dovolenou po dobu tří týdnů. V březnu nás postihlo náhlé úmrtí v rodině. Krátce poté odvezli mého otce do nemocnice se závažným, životu nebezpečným onemocněním. To si vyžádalo okamžitý chirurgický zákrok. Dále jsem měla několik jednání o summitu SelectUSA, na který v červnu povezu delegaci českých investorů. Byla jsem také na vyšetření, které předcházelo lékařskému zákroku, který jsem shodou okolností podstoupila minulý týden. Hejtmanka musí také občas neplánovaně vyjet do regionu, nebo přijmout návštěvu. To znamená, že i když nejsem na jednání Rady, jsem v práci.

Myslím, že je dobré také zmínit fakt, že současná koalice funguje nejen profesně, ale i lidsky skvěle. Problematiku Středočeského kraje řešíme společně na častých pracovních schůzkách. Na Rady tedy předkládáme již projednané materiály, které pak formálně odsouhlasíme. A protože mezi členy Rady Středočeského kraje panuje důvěra, může hejtmanka svěřit řízení Rady svým náměstkům a sama se věnovat dalším pracovním povinnostem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama