MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.05.2018 14:17:00

přivítala v Evropském parlamentu nizozemské studenty

přivítala v Evropském parlamentu nizozemské studenty

Skupinu studentů z Tilburgské univerzity Olga Sehnalová přivítala v Evropském parlamentu v Bruselu. Studenti, kteří přijeli do Bruselu na prohlídku institucí Evropské unie, mohli v Parlamentu pozorovat část zasedání a hlasování plenárního zasedání.

 To, jak se legislativní zpráva dostane od prvního návrhu až po toto závěrečné hlasování, jim potom představila Olga Sehnalová na společném setkání. Přiblížila jim i své hlavní aktivity ve Výboru pro vnitřní trh a ochranu spotřebitelů a ve Výboru pro dopravu a cestovní ruch, a studenti také využili setkání s poslankyní k řadě dotazů o fungování Evropského parlamentu, i o konkrétní práci europoslankyně.

"Setkání se studenty mám ráda, konec konců jezdím na besedy do škol pravidelně. Těší mne, pokud mají o evropská témata zájem a když jim mohu přiblížit svou konkrétní práci i třeba to, co se v různých příručkách nedočtou. A vždycky mne obzvášť potěší, když ve je ve skupině studentů z různých zemí i někdo z České republiky. Bylo to opravdu moc příjemné setkání."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama