Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.05.2018 10:54:00

Prohlášení vlády - levicová řešení a populistické fráze

Prohlášení vlády - levicová řešení a populistické fráze

Komentář předsedy ODS Petra Fialy k návrhu programového prohlášení vlády

 Programové prohlášení vznikající polokomunistické vlády ANO, KSČM a ČSSD je postaveno na kombinaci nefungujících levicových řešení a populistických frází. Nevidím v něm nic konkrétního, co by snížilo byrokracii v zemi, usnadnilo život aktivním a pracovitým lidem a zvýšilo životní úroveň občanů.

Je to špatná zpráva pro všechny živnostníky, pro malé a střední podnikatele, špatná zpráva pro lidi volající po debyrokratizaci a deregulaci. Naopak v něm vidím staré levicové koncepty, které se ukázaly jako nefunkční a neúčinné.

Důležité však není pouze to, co v programovém prohlášení je, ale i to, co v něm není. Premiér Babiš by měl proto veřejnosti jasně říci, za jakých personálních podmínek bude součástí vlády KSČM.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama