MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2018 20:29:00

Středisko volného času TYMY oslavilo narozeniny

Středisko volného času TYMY oslavilo narozeniny

Holešovské Středisko volného času TYMY včera oslavilo své 15. narozeniny.

 Do sportovní haly ve Všetulích se proto sjeli hosté, současní i bývalí zaměstnanci, spolupracovníci, dobrovolníci, ale i rodiče, příznivci a podporovatelé, aby popřáli a hlavně poděkovali za všechnu rozdanou radost dětem a všem, pro koho se stalo Středisko TYMY opravdu centrem jejich volného času.

Jsem ráda, že jsem mohla být mezi gratulanty, protože je obdivuhodné, co se v Holešově za uplynulé období podařilo týmu pod vedením paní ředitelky Jarmily Vaclachové vybudovat. Děkuji za skvělou spolupráci a také za podporu mladých lidí a jejich zapojení debat o věcech veřejných.

Každá návštěva Střediska volného času TYMY je i pro mne vždycky moc příjemné setkání. Tak všechno nejlepší a díky za to, co děláte pro druhé!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama