Česká pirátská strana

Internet je naše moře!
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.06.2018 8:35:00

Strop pro Agrofert!

Strop pro Agrofert!

Komentář na facebookovém profilu ke krácení dotací pro největší zemědělské podniky a agrokorporace

 Evropská komise představila, jak bude vypadat evropská zemědělská politika po roce 2020. Navzdory snahám českých vlád se v návrhu objevilo krácení dotací pro největší zemědělské podniky a agrokorporace. Více má být naopak posílena podpora venkova a adaptace na klimatickou změnu, která se u nás projevuje mj. rostoucími problémy se suchem.

Náš poslanec a místopředseda Zemědělského výboru Radek Holomčík rozhodnutí EK komentuje:

"Vzhledem k odchodu Velké Británie a s tím souvisejícím snížením rozpočtu na zemědělskou politiku vítám zastropování přímých plateb a související možnost přesunout ušetřené peníze do jiných kapitol, jako cestu, jak ochránit menší zemědělce před dopady tohoto výpadku. Samozřejmě bude hodně záležet na tom, jak si zemědělskou politiku nastaví ČR, to už si ale ohlídáme."

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama