Bc. Julie Hodečková

  • SZ
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2018 17:16:30

Osobnosti a odborníci se spojili v Havířově

Osobnosti a odborníci se spojili v Havířově

Máme zkušenosti s řízením společností i neziskových organizací, umíme jednat s lidmi i postarat se o přírodu. Víme jak omezit rizika korupce i jak se dá ulehčit život slabším a méně šťastným.

“Máme zkušenosti s řízením společností i neziskových organizací, umíme jednat s lidmi i postarat se o přírodu. Víme jak omezit rizika korupce i jak se dá ulehčit život slabším a méně šťastným. Jsme otevřeni novým nápadům a víme, jak může vypadat Havířov, ve kterém se dobře žije”, tak uvedli iniciátoři před několika hodinami úvodní setkání Osobností pro Havířov, které proběhlo v havířovském Radioklubu, kde se spojili odborníci, učitelé a další občané, kteří vědí, že Havířov může vypadat jinak.

Jsme rádi, že nabídku již přijalo několik známých osobností jako např. učitel a moderátor Mgr. Jiří Jekl nebo lektor jógy a pedagog Mgr. Josef Hanibal z Havířova.

Z okolí máme zkušenost, že mnoho lidí je již tzv. havířovskou politikou znechuceno. I díky tomu pak k volbám chodí sotva třetina oprávněných voličů a další na volby prostě rezignovali, resp. nevidí důvod, proč se jich zúčastnit.

Chceme ukázat, že lze město vést i jinak. Bez toho, aby v městských organizacích musela zasahovat hospodářská kriminálka nebo inspektorát práce. Stále více mladých lidí Havířov raději opouští. Velká část z těch, kteří studují v Brně, Praze a dalších městech se po absolutoriu už do Havířova nevrátí. Zkušení a perspektivní mladí lidé hledají raději uplatnění jinde. A to je velký problém.

V letošním období se havířovská koalice na radnici vyměnila celkem třikrát a u kormidla se tak v období 2014-2018 vystřídali vlastně všichni. Po volbách vznikla koalice komunistů s ANO, později KSČM s ČSSD a naposledy koalice pod vedením ČSSD, s ANO.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama