TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2018 14:49:00

TOP 09 bude v Praze 6 kandidovat s lidovci

 TOP 09 bude v Praze 6 kandidovat s lidovci

TOP 09 bude v Praze 6 kandidovat s lidovci, lídrem je současný starosta Kolář

 TOP 09 v Praze 6 bude na podzim kandidovat na společné kandidátce s KDU-ČSL, kterou doplní nezávislí kandidáti. Lídrem bude stávající starosta městské části Ondřej Kolář (TOP 09). Kandidáti to dnes sdělili novinářům na tiskové konferenci.

Volební koalici strany pojmenovaly KLID, což znamená Koalice LIdí pro Demokracii. TOP 09 nyní v Praze 6 vládne společně s lidovci, STAN, která kandiduje samostatně, a hnutím ANO. Volby se budou konat 5. a 6. října.

Městskou část, která má zhruba 100 tisíc obyvatel, tvoří celá katastrální území Dejvic, Liboce, Ruzyně, Střešovic, Veleslavína a Vokovic a části území Břevnova, Bubenče, Sedlce a Hradčan.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama