Jana Levová

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2018 9:00:00

Miroslav Poche jako eso ČSSD na ministerstvo?

Miroslav Poche jako eso ČSSD na ministerstvo?

Povolební sebereflexe ČSSD žádná a ještě se nám její politici cpou do médií, kde naše hnutí SPD poučují a nálepkují? A co jejich hlavní předvolební programový bod „Antibabiš“? Za příslib ministerských koryt bod Antibabiš skončil v propadlišti dějin.

 

ČSSD nám do vlády navrhuje pana Miroslava Pocheho. Vysmívá se tato strana všem občanům? Pan Poche je vzorem politické nevyrovnanosti a člověkem, který mění své názory jako ponožky a porušuje své sliby. Pročítala jsem si jeho články a výroky za posledních 8 let. Jedno mají společné. Něco jiného sliboval před volbami a něco jiného po volbách udělal. A abych se nechovala jako někteří moderátoři a novináři z ČT, tak vám vážení čtenáři přináším ochutnávku konkrétních příkladů.

Poche 2015: „Evropské státy musí být vůči sobě i uprchlíkům solidární a já podporuji návrh nového relokačního schématu, podle kterého by mělo být přijato celkově 160.000 lidí, namísto původních 40 tisíc. Rada neboli členské státy, budou o osudech těchto dalších 120.000 lidí rozhodovat již příští pondělí.“

„Jednoznačně potřebujeme vytvořit ucelenou agendu o migraci a musíme začít současnou situaci řešit, otevírat legální cesty pro uprchlíky a umožnit jim pracovat již od prvního dne.“

Poche 2018: „Jediný způsob, jak se může Evropa chránit před migrační krizí, je efektivní ochrana její vnější hranice a stabilizování zemí, odkud migranti přicházejí."

Poche 2010 před volbami, Praha: „Nevidím v ČSSD nikoho, kdo by chtěl povolební koalici s ODS.“ Po volbách samozřejmě ČSSD koalici s ODS uzavřela.

Poche a jeho sponzoring ČSSD 2010: Podle vydání Hospodářských novin dal ČSSD skrytě peníze přes několik členů, kteří pak několikasettisícový sponzorský dar vykázali jako členské příspěvky.

Pro mě a hnutí SPD je tento člověk nedůvěryhodnou osobou. ČSSD je strana, která takového politika drží ve svých řadách a ještě ho tlačí na ministerstvo jako své eso. Celá tato strana je pro mě nedůvěryhodná, schopná slíbit za příslib koryta cokoliv.

https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Mgr-Miroslav-Poche-45971/clanek/Proc-potrebujeme-evropstejsi-Evropu-63778https://zpravy.idnes.cz/poche-dopis-cssd-migrace-0w8-/domaci.aspx?c=A180523_094223_domaci_kop

http://denikreferendum.cz/clanek/6459-lidr-prazske-cssd-poche-rezignuje-na-vsechny-stranicke-funkce



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama