Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.06.2018 13:27:00

Urážíme naše padlé hrdiny i sami sebe

Urážíme naše padlé hrdiny i sami sebe

Komentář na facebookovém profilu k pietním aktům

Vzpomínky na hrdinství a statečnost našich předků jsou fajn, abychom si připomněli na co máme být hrdí. Ale tyhle pietní akty jsou i odrazem naší přítomnosti. Naší lhostejné, unavené a možná i zbabělé přítomnosti.

Jaroslav Vodička, dříve komunista udavač. Dnes uzurpátor, který ze Svazu bojovníků za svobodu vyštval opravdové válečné hrdiny. Nebo třeba také vítač Nočních vlků.

Pokud při vzpomínkách na bojovníky za svobodu pořád necháváme mluvit takovéhle symboly totality a totalitních praktik, tak urážíme naše padlé hrdiny. A urážíme i sami sebe.

Kdyz vidím takovéhle vzpomínkové akce, tak jsem hrdý na naši minulost, stydím se za naši přítomnost a obávám se budoucnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama