ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2018 20:57:00

Politici se musí dohodnout i na celostátní úrovni

Politici se musí dohodnout i na celostátní úrovni

Zvolený kandidát na post místopředsedy Poslanecké sněmovny je poslanec ČSSD a bývalý dlouholetý primátor Karviné Tomáš Hanzel. Hanzel by na základě koaličních dohod nahradí ve vedení sněmovny Jana Hamáčka, který se stal členem koaliční vlády.

„Nominace poslaneckého klubu ČSSD si velmi vážím, přistupuji k této funkci s maximální vážností a respektem,“ říká Tomáš Hanzel. „Byl jsem v komunální politice 20 let včetně 12 let v čele města Karviné. Na komunální úrovni se politici navzdory rozporům vždy musí dohodnout a já jsem přesvědčen, že to samé musí platit i na úrovni celostátní. Dohoda bývá výsledkem sporů, ale občané od nás čekají, že budeme vždy schopni najít řešení v jejich prospěch.“

Mezi své priority klade Tomáš Hanzel podporu restrukturalizací postižených regionů, jako moravskoslezský, ústecký a část Karlovarského kraje. „Pokud bude tento vážný problém vyřešen, pomůže to celé České republice,“ říká Tomáš Hanzel. Další prioritou nového 1. místopředsedy Poslanecké sněmovny je vyřešení otázky zneužívání sociálních dávek. „Občany neskutečně štve, když lidé, kteří nepracují, se mají lépe než ten, kdo poctivě chodí do práce. To se konečně musí změnit,“ dodává Tomáš Hanzel.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama