Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.07.2018 16:13:00

Chcete Babiše? Tak ale bez nás

Chcete Babiše? Tak ale bez nás

Komentář na facebookovém profilu k chystané akci Právnická firma roku.

Eprávo.cz zve na akci "právnická firma roku". Galavečer; dress code Black Tie; čtyřchodová večeře. Prý nejexluzivnější akce v rámci české justice. A hlavně... záštitu přebírá předseda vlády ČR.

Za sebe říkám, že na sebeexluzivnější právnickou akci zaštítěnou trestně stíhaným estébákem nejdu.

A chci říct víc. Nikdo pořadatele nenutil, aby o záštitu požádali Babiše. Není to situace "my mu musíme podat ruku, je to premiér". Je to jen projev obyčejného snobismu. My prostě chceme být "exklusivní". A o záštitu akce premiéra požádáme, i kdyby jím byl.... no moc horších variant než Babiš teda není.

Je super, že se lidi bouří. Je super, že jsou lidi v ulicích. Je super, že politici píšou bouřlivé a burcující tweety proti návratu komunistů k moci.

Ale dokud bude vítězit to naše čecháčkovství "já chci mít akci zaštítěnou tím nejvyšším papalášem a je mi jedno, kdo to je", tak se nikam nepohneme.

Doufám, že účast kolegů advokátů a demokraticky smýšlejících politiků bude na téhle akci mizivá. Dejme pořadatelům najevo, že buď chtějí mít akci zaštítěnou Babišem, nebo tam chtějí mít nás. Oni to prostě jinak nepochopí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama