RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2018 7:32:00

Plamínková (STAN) zástupkyní hlavního města pro příměstský park Soutok

Plamínková (STAN) zástupkyní hlavního města pro příměstský park Soutok

Zástupkyní hlavního města Prahy ve statutárním orgánu pro nově zakládaný příměstský park Soutok se stala radní hl. m. Prahy Jana Plamínková. Rozhodla o tom Rada hl. m. Prahy.

 Příměstský park je místní iniciační, koordinační a správní nástroj pro péči, ochranu a rozvoj krajiny a kulturního dědictví příměstské krajiny na soutoku Vltavy a Berounky. Má budovat místní identitu a stát se platformou pro rozvoj kulturních vzdělávacích, sociálních a sportovních aktivit se zapojením a podporou místních aktérů a komunit.

Dalšími účastníky jsou např. městské části Praha - Zbraslav, Praha - Lipence, Praha - Velká Chuchle, Praha 12, Praha 16, město Černošice a dále budou zastoupeny odborné neziskové organizace a eventuálně další partneři.

„Jde o další krok ve vytváření Příměstského parku Soutok. Budování parku je velmi dlouhodobá věc, ale jsem ráda, že postupujeme kupředu,“ upřesnila radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama