JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.08.2018 18:51:00

Prioritou je pokračovat v přípravě a realizaci lázeňské a rekreační zóny

Prioritou je pokračovat v přípravě a realizaci lázeňské a rekreační zóny

Společnost Thermal Pasohlávky s platností od 1. srpna 2018 vyhlašuje záměr prodeje strategických pozemků v lokalitě Pasohlávky, které jsou ve vlastnictví společnosti a jsou určené k výstavbě lázeňského resortu.

Prodej bude uskutečněn formou nabídkového řízení, jehož cílem je najít kupujícího, který nabídne nejvyšší nabídkovou cenu za pozemky a současně splní další podmínky, které jsou podrobně specifikovány v podmínkách tohoto řízení.

Vyhlášení záměru prodeje navazuje na jednání akcionářů společnosti a v návaznosti na zpracování projektového záměru na výstavbu lázeňského resortu Pasohlávky a dalších strategických dokumentů, na kterých společnost v posledních měsících intenzivně pracovala. Záměr byl projednán v orgánech obou akcionářů, tedy v zastupitelstvech Jihomoravského kraje i obce Pasohlávky, kterému předcházelo také projednání v dozorčí radě společnosti a pracovní skupinou akcionářů. Obě zastupitelstva odsouhlasila právě variantu přímého prodeje souboru pozemků silnému investorovi a upřednostnila tak tuto variantu před dříve plánovaným založením společného podniku se strategickým partnerem.

„Podmínky možného prodeje pozemků v Pasohlávkách byly pečlivě a detailně projednávány s ohledem na zájmy kraje i obce a společně jsme se shodli na tom, že zásadní prioritou je získat takového investora, který bude pokračovat v přípravě a realizaci lázeňské a rekreační zóny a bude schopen splnit podmínky, které jsou pro prodej pozemků stanoveny,“ řekl hejtman Jihomoravského kraje Bohumil Šimek.

Lhůta pro předložení nabídek do nabídkového řízení začíná dnem 1. 8. 2018 a končí 1. 10. 2018 ve 12:00.

Veškeré podmínky nabídkového řízení jsou zveřejněny ZDE a současně budou zveřejněny na významných realitních serverech v ČR i v zahraničí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama