Ing. Jiří Paroubek

Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2018 8:35:00

Budoucí političtí důchodci se rozčilují

Budoucí političtí důchodci se rozčilují

Se zájmem jsem si přečetl na Seznamu.cz článek pro mě neznámé autorky (ale protože se jedná o server s tradičně velkým vlivem Bison & Rose, je mi celá věc jasná).

 V něm se jakýsi, jen politickým fajnšmekrům známý předseda krajské organizace ČSSD v Praze, takto přidržtažka Pocheho a Dolínka, rozčiluje nad tím, jak jsem si mohl dovolit jako nezávislý kandidát s podporou - no neslýchané - ostravské ČSSD kandidovat ve volebním obvodu Ostrava – jih do Senátu.

Ještě doplňuji, že kromě ostravské ČSSD mě v mé kandidatuře podpořili také předseda strany Hamáček, 1. místopředseda strany Zimola, předseda krajské organizace ČSSD v Moravskoslezském kraji Hanzel a další. Je zvláštní, že předseda pražských sociálních demokratů chce předepisovat předsedovi ČSSD co má dělat, komu má vyjádřit podporu ve volbách. Jan Hamáček přece není malé dítě. Stejně tak jako já ví, že předsednictvo strany se ve své většině skládá z těch, kteří nostalgicky hledí do nedávné minulosti a vzdychají po starých pořádcích prosazených ve straně B. Sobotkou a M. Chovancem, které přivedly ČSSD v loňském roce k tragickému volebnímu výprasku ve volbách do Sněmovny.

Na rozdíl od svého guru B. Sobotky, který odstoupil záhy po volbách ze všech funkcí včetně té poslanecké, tito lidé zapomněli odstoupit z předsednictva a drží se svých funkcí s odpuštěním jako exkrement za košili. Anebo se snaží vyprodukovat náhradou podobné klony lidí, tak jako např. Dolínek s Pochem vygenerovali v Praze člověka do party, kterým je dnes už ne tak nový předseda krajské organizace. Dost dobře nechápu, proč mě napadá v zastoupení jiných zrovna on? Proč celá tato squadra ve vedení pražské organizace, která má tunu másla na hlavě a na krku průzkumy, které věští něco přes 4% hlasů v Praze v podzimních volbách, na mě útočí.

Chlapci a děvčata by se měli zabývat vlastními problémy. Především naprosto chaotickou dopravní situací v Praze, která do značné míry vyplývá z nekoncepčního a chaotického provádění rekonstrukcí městských komunikací. Tu a tam do toho spadne nějaký most, zastaví se motory převozu, který jej má nahradit, pak se zcela proti zdravému rozumu uzavře jiný most, pak se za pár týdnů zase s úsměvem otevře a to vše má organizovat jaksi ve vedlejšáku náměstek primátora pro dopravu Dolínek, který je současně poslancem Sněmovny. Možná, že by se měl soustředit jen na jednu funkci, a to jsem také před pár měsíci doporučoval předsedovi pražské organizace ČSSD.

Také lpění M. Pocheho na funkci ministra zahraničí v situaci, kdy ani premiér a už vůbec ne prezident nejsou ochotni jej jmenovat, dostává tragikomický rozměr. A to vše stranu v Praze poškozuje a může způsobit, že tentokrát se ve volbách neprobojuje už ani do opozice v pražském zastupitelstvu. A to by pochopitelně byla obrovská politická rána celé straně. Takže, chlapci a děvčata z Pocheho družiny: soustřeďte se na volby a zapomeňte na pár týdnů na mě, já si vás také nebudu všímat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama