JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2018 7:31:00

Kraj chce zrychlit práce na řešení dopravní situace v Kuřimi

Kraj chce zrychlit práce na řešení dopravní situace v Kuřimi

Zlepšení dopravní situace v Kuřimi a zrychlení souvisejících prací si klade za cíl memorandum o spolupráci mezi Jihomoravským krajem a Městem Kuřim.

 Dokument s celým názvem Memorandum o spolupráci při přípravě a realizaci stavby „Rekonstrukce silnice II/386 od nám. Osvobození po křižovatku se silnicí I/43“ ve čtvrtek 2. srpna 2018 v Brně podepsal hejtman Bohumil Šimek a starosta města Kuřim Drago Sukalovský.

„Rekonstrukce uvedené silnice bude společnou stavbou zúčastněných stran jako dvou investorů. Investicí Jihomoravského kraje bude rekonstrukce silnice II/386. Investicí Města Kuřimi budou související místní komunikace, parkovací místa, zelené plochy, veřejné osvětlení a chodníky,“ upřesnil hejtman Šimek. Investice do vyvolaných přeložek inženýrských sítí budou rozděleny až na základě podrobnější projektové dokumentace.

Samotná stavba bude rozdělena na tři úseky: prvním je přeložka komunikace II/386 v prostoru náměstí Osvobození, druhým úprava komunikace včetně okolního veřejného prostoru v úseku náměstí Osvobození – kruhová křižovatka u Wellness Kuřim a třetím oprava komunikace v ulici Blanenská od Wellness Kuřim po I/43.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama