JUDr. Jan Kněžínek, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2018 17:40:00

Aby komunikace fungovala, je potřeba se pravidelně potkávat

Aby komunikace fungovala, je potřeba se pravidelně potkávat

Ministr spravedlnosti Jan Kněžínek využil čas vládních prázdnin a setkal se se zástupci České advokátní komory a Notářské komory ČR.

V pondělí 6. srpna 2018 se ministr spravedlnosti Jan Kněžínek setkal se zástupci České advokátní komory. Jednání navazovalo na schůzku se zástupci Notářské komory ČR z 1. srpna 2018. V obou případech se jednalo o první oficiální setkání se zástupci těchto profesních komor.

„Aby fungovala komunikace se zástupci obou komor, je potřeba se pravidelně potkávat. Využil jsem čas vládních prázdnin k tomu, abychom s představiteli probrali konkrétní témata i způsob komunikace s Ministerstvem spravedlnosti,“ uvedl Jan Kněžínek.

S prezidentem Notářské komory ČR Radimem Neubauerem řešili zástupci ministerstva např. otázku dohledu a důsledných kontrol výkonu notáře, zápisu do obchodního rejstříku a posílení opatření na poli boje s legalizací výnosů z trestné činnosti. Bezplatná právní pomoc občanům, rekodifikace procesních předpisů, příprava zákona o hromadných žalobách a předjednání stanoviska k Úmluvě o advokátní profesi byla témata jednání s předsedou České advokátní komory Vladimírem Jirouskem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama