RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2018 8:54:20

Nebezpečí určovat, kdo je či není lůza, volbami neskončí. Můžeme se těšit.

Nebezpečí určovat, kdo je či není lůza, volbami neskončí. Můžeme se těšit.

V Palermu na Severu se prostě umí "vařit jedy". Posledním hitem se stala skoro pro zbytek republiky "vesnice pro lůzu". Získala pozornost i známého komentátora Práva Saši Mitrofanova a nejen jeho.....

V Palermu na Severu se prostě umí "vařit jedy". Posledním hitem se stala skoro pro zbytek republiky "vesnice pro lůzu". Získala pozornost i známého komentátora Práva Saši Mitrofanova a nejen jeho. Jenže, kdo není odsud nebo zde nějaký čas nežije, nezná genezi a proč tomu všemu tak je a proč je Most "výkladní skříní" všeho "šajzu", na který si jinak nelze ani vzpomenout, tak prostě neví a není tzv. v obrazu. Pohled na Most a dění v něm doplnila i předsedkyně OMMO Mgr. Hana Svobodová, Ph.D. , čtěte zde: Nebezpečí určovat, kdo je či není lůza, volbami neskončí. Můžeme se těšit   (na žánrové fotce převzaté z internetového prostoru malá ukázka "lůzové prezentace", někdy je to ještě horší, zejména když je navlečené ono známé promaštěné černé triko....)
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama