ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.08.2018 17:36:39

Záhada BILLBOARDŮ ve Frýdlantě rozluštěna

Záhada BILLBOARDŮ ve Frýdlantě rozluštěna

Záhada BILLBOARDŮ ve Frýdlantě rozluštěna. Billboardy - bannery ve Frýdlantě od nás.

                  Billboardy - bannery ve Frýdlantě od nás

  Vážení všímaví spoluobčané, jistě jste v posledních dnech zaregistrovali, že se v našem městě objevily nové billboardy - bannery. Vyvolalo to celou řadu diskusí , polemik , názorů , otázek , ... . Stačilo jen se zastavit a naslouchat:

Banner popelnice
Banner nemocnice
Banner voda

  „Kdo to sem umístil? To je opravdu  fakt , že platíme ze  všech nejvíce za popelnice ? Kdo je ten Dan a proč mu za to děkují ? Není to trochu přes čáru ?Tím myslí nemocnici ve Frýdlantě ? Nechali to dojít tak daleko a oni jim za to ještě děkují? Konečně se snad něco bude dít. To je dobře, že se na to veřejně poukazuje, jen aby se to dotáhlo do konce. Není to protizákonné na to takto poukázat? Já jsem na to upozorňovala již dávno a nikdo mne neposlouchal, musí to být někde zaznamenáno, né , kdo a jak to řešil, a kdo nese odpovědnost?  Je smutné, že se takové věci musí frýdlanťák dozvědět tímto způsobem. A já v..  je volil. Proč tají takové informace? Takovej šlendrián a on se tím ještě chlubí. Pokud má dost cti v těle, tak už kandidovat nebude. Starýho psa novým kouskům nenaučíš. Proč si to s ním v té ODS nevyřídí, to je ostuda. Já je tedy volit nebudu“.    

  Nyní nastal čas se veřejně „přiznat“. Ano, za vším je naše seskupení Domov můj Frýdlant. Billboardy – bannery doplníme nyní o přelepy s kontaktem na nás, kde se budete moci blíže dozvědět, o co nám jde a kdo jsme.

  A proč jsme vlastně zvolili tento způsob sdělení s určitou nadsázkou a humorem, protože takoví jsme, přesvědčeni, že je potřeba nejprve pojmenovat a následně odstranit nevyhovující, zachovat věci dobré, inspirovat se a zavést věci nové a přínosné, a že to jde vždy lépe s „kořením života“, tedy s tou nadsázkou a humorem.

  Cílem bylo a je „přitáhnout“ do dění ve městě co nejvíce obyvatel. Nemuset se bát říci svůj názor s vědomím, že někde zapadne, nebýt lhostejný ke stavu města, nebýt jen manipulovanými ovcemi ve stádu a říkat, že se stejně nic nezmění. A jak je vidět z výše uvedeného „naslouchání“ začíná se nám to dařit, i když třeba zatím jen před billboardy. Jsme přesvědčeni, že najdeme společný pohled na věc a spolu s Vaší pomocí posuneme úroveň města tam, kam patří.

  Na našich stránkách www.domovmujfrydlant.cz, nebo na facebooku  @domovmujFrydlant se můžete podrobněji seznámit s naším programem, co děláme, jací jsme a udělat si obrázek o nás, případně přidat podnětné připomínky či náměty. Budeme reagovat, odpovíme, potkáme se.

Rádi i Vás budeme na této cestě zastupovat. Cokoliv budete potřebovat, obraťte se na nás a pamatujte, nejste sami.                                                                                                                  smilesmilesmilesmilesmile

PS.: Po billboardech jsme s předstihem již 20.8.2018 zveřejnili náš program s vědomím, že ostatní volební strany části našeho programu převezmou (okopírují) a budou je vydávat za vlastní nápad. Počítáme s tímto vývojem, jedině dobře! (ODS?) Následujte nás!!! Jistě si každý volič udělá svůj obrázek. smile

21. srpna 2018   Frýdlant                                                             domov můj Frýdlant














Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama