Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2018 9:11:15

Nejpalčivější problém Uherského Hradiště a jak jej řešit

Nejpalčivější problém Uherského Hradiště a jak jej řešit

Politici jsou od toho, aby problémy řešily a ne aby je přesouvaly z roku na rok. člověk se nestačí divit, na co vše současná radniční koalice láká občany města. Jakoby v Radě města Uherské Hradiště neseděla poslední čtyři roky.

Přesto, že naše město je krásné a většině obyvatel se v Uherském Hradišti dobře žije, má řadu problémů. Náš komunální volební program Pro náš společný domov obsahuje konkrétní návrhy, jak tyto problémy řešit. Proto se zaměřujeme na podporu a zlepšení života občanů, na zlepšení životního prostředí, chceme přívětivý a otevřený městský úřad a prosazujeme, aby Uherské Hradiště bylo soudržné město s mezigenerační solidaritou.
Určitě za velký problém považuji dopravní zatížení města a znečištěné životní prostředí exhalacemi a polétavým prachem. Pro mne je alarmující negativní demografický vývoj a odchod mladých spoluobčanů mimo město či dokonce mimo Zlínský kraj. Chci, abychom finančně podpořili občany města s trvalým pobytem, z jejichž daní se financují veřejné služby, které využívají návštěvníci města i obyvatelé sousedních měst a obcí. 
Proto navrhujeme výstavbu městských bytů, zvýšení příspěvku na narozené dítě či zlevněné jízdné na MHD. Uvažujeme i o zrušení poplatku za psy pro občany města a o snížení plateb za svoz TKO pro ty, kteří komunální odpad třídí. Klademe důraz na zlepšení životního prostředí, které má významný vliv na zdravotní stav obyvatel i na kvalitu jejich života. Chceme více zeleně, parčíků i odpočinkových a klidových zón pro aktivní život občanů Uherského Hradiště.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama