Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2018 0:15:36

JE POZDĚ ! JSOU TADY ! UŽ JSOU TADY A JE JICH HODNĚ !

JE POZDĚ ! JSOU TADY ! UŽ JSOU TADY A JE JICH HODNĚ !

Před rokem jsem napsal blog. Je stále aktuální, tak si jej dovolím připomenout. Nejsem proti přirozené migraci, ale proti té organizované, ilegální, kdy sem přicházejí miliony s nataženou rukou.

 Stejně je ale už pozdě, jsou tady, je jich hodně, i když ne tolik, jako v Německu. Prý ti, co varují před migrační vlnou, straší. Jsou rasisté a xenofobové. Obezřetnost ale není strašení a to, co se dnes děje ve Francii, Británii a Německu, se může začít dít u nás, pokud se proti stávajícímu vývoji nepostavíme. Když nepřijímáme migranty, kde se vzaly ty zahalené ženy, poslušně kráčející dva kroky za mužem. Ženy, které tlačí kočárky s miminkem, vedou za ruku děti, nesou tašky plné nákupu.

Nerozumím tomu. Nevypadají jako turisté. Nechovají se jako turisté. Chovají se tu jako doma. Je to jejich taktika, vyvolat strach? Nedávno jsem seděl na předzahrádce a přišlo tam 8 mužů arabského typu. Chovali se sebejistě až arogantně, byli hluční. Na každého, kdo o ně zavadil okem se zamračili. Během hodiny více jak polovina hostů zahrádku opustila.

Dnes jsem byl na předzahrádce v Karlíně s kamarádem na jídle a pokecu. V relativně zapadlé ulici za dvě hodiny prošlo pět zahalených žen, jsoucích poslušně 2 metry za mužem. Při odjezdu z Prahy, který trval cca 15 minut a nevedl centrem jsem zahlédl cca 10 – 12 stejných párů. Kamarád mi říkal, že byl v nákupním centru v Praze a nejednou se do patra nahrnulo 80 – 100 lidí, tedy mužů arabského vzhledu a zahalených žen.

Nemohla to být náhoda, musela to být domluvená akce. Zastrašující. Během chvilky se totiž dané patro zcela vylidnilo – drtivá většina „našich“ návštěvníků odešla. Obdobné věci se dějí po celé republice v nákupních centrech, restauracích, koupalištích…. Lidé dobrovolně utíkají. „Jim“ stačí,  aby někam vstoupili a my utíkáme. DOBROVOLNĚ. Jsme opravdu tak velcí srabi? Co je to za lidi, kde se vzali, když migranty nepřijímáme?

Jak dlouho ještě takto budeme zbaběle prchat z nákupních center, restaurací, bazénů? Kdo těm lidem povolil u nás pobyt a proč? Politici nám tvrdí, že nepřijmou žádné migranty a přitom je v ČR možná více jak 10 000 muslimů. Kupují nemovitosti. To je jejich taktika. Pak začnou vznášet nároky. Stěhovat sem příbuzné. Až jich bude víc, budou požadovat účast na volbách. Pak dopadneme jako v Londýně, budeme mít muslimské starosty a radní.

Tohle podporujeme tím, že před nimi zbaběle utíkáme, tím, že volíme zrádce zejména z řad ŠSSD, TOP09, KDU-ČSL a bohužel i ANO, které hlasuje "jinak" než předvolebně mluví jejich předseda Babiš.  Je jediná cesta – neutíkat, nevolit vlastizrádce, odejít včas z EU, v případě nezbytnosti uzavřít hranice, posílit armádu a policii. Oni se nechtějí asimilovat, oni nás chtějí zotročit a neposlušné vyhubit. U Vídně jsme se jim postavili a odrazili je a dnes jim otevíráme dveře?

Toto jsou dnešní Teplice. Myslíte si, že se vás to netýká, když tam nebydlíte?

Neznalí si mohou počíst Muslimové na severu Čech trénují střelby ze samopalu.

nebo Nenápadná infiltrace Muslimů do Teplic

Nač EU? Kvůli volnému pohybu? Aby k nám terorista pohodlně a legálně dojel za tři hodiny taxíkem? Kvůli zvěrstvu zvaném dotace? Dotace do dvou tří let let končí, to lidem soudruzi z Brusele zatajili a naši politici též. Plno firem zkrachuje. Po zákazu kouření či zabijaček nám Brusel bude zakazovat sladké, tučné. Už dnes nám zakazuje vlastní názor a za jeho zveřejnění trestá.

Vcelku dost lidí a pár politických stran mne oslovilo, abych se vrátil do politiky. Proč? Proč bych měl riskovat, že mne zabijí pro mé názory, zejména na rozkrádání státního rozpočtu? Proč bych se měl v nějaké partaji stát spoluúčastníkem na vnistrostranickém až vražedném boji a "volitelné" místo na kandidátce? A pak poslušně poslouchat, co ÚV nařídí? Ne. Nejsem sám, mám milovanou ženu. Mám syna s rodinou a vnoučkem. Co víc bych si mohl přát? Mám je vystavovat riziku? Asi to zkusím nemlčet tak, abych neohrozil rodinu, i když si toi protiřečí. Nechci aby se dělo, co se děje, ale hlavně chci doma vidět tenhle úsměv, ten mi žádná politika nevyváží....

Moje žena, moje rodina je priorita, ale to neznamená, že budu mlčet. Neumlčí mne, zticha nebudu. Takže lidi:

Nač ještě čekáte? Až bude válka? Ale ona už je! Až bouchne bomba v Palladiu či jiném OC, nebo v metru projíždějícím Nuselákem nad nímž popojíždí stovky aut? Nebo někde na koncertě, na fotbale? Bohužel se to stane, podle mne nejpozději do dvou tří  let. Nejspíš v Praze – letiště, metro, koncert, fotbal (nejlépe při odchodu diváků), OC…..  chcete na to čekat a až pak se probudíte? Až pak budete protestovat, až pak bude plná Letná a Václavák, až pak budete „hnát“ zkorumpované politiky k odpovědnosti?

Jenže pak už bude pozdě. Válka totiž pak bude i u nás a krk vám možná namísto muslima podřízne soused pro kus žvance.

UŽ JSOU TADY! Jak dlouho se budete tvářit, že se vás to netýká?

Blíží se volby. Neposlouchejte jen, co kdo říká. Podívejte se, jak konal, jak hlasoval. Tak, šťastnou ruku u voleb. Jde o nás, naši zemi, budoucnost našich dětí.


Michal Malý
Člen ReV Strany svobodných občanů, člen  Liberálně-konzervativního křídla Svobodní Plus

protože usiluji o zachování suverenity a nezávislosti ČR, usiluji o skutečnou svobodu našich občanů: kandiduji do Senátu ve volebním obvodě 23 -  Praha 8 pod číslem 9

O nás musíme rozhodovat sami! Jde o naši zemi a budoucnost našich dětí. Prosím, podpořte Deklaraci nezávislosti České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama