Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2018 1:16:00

Jak se (ne)hospodaří v Praze 8 - "psí louka"

Jak se (ne)hospodaří v Praze 8 - "psí louka"

Radnici MČ Prahy 8 toho v rozpočtu moc nezbývá. Prý koncem roku nebude možná ani na mzdy. Ale pan místostarosta Petr Vilgus (Zelení) tapetuje web Karlína a Libně denním zpravodajstvím, jako by vše, nač upozorňuje, sám zajistil.

 Onehdy snad osobně chytal kusy betonu, padajícího ze železničního mostu. Tak, podívejme se, jak MČ Prahy 8 hospodaří.

V Praze 8 - Invalidovně se postavila psí louka. Za nesmyslných 11,5 milionů z našich daní. S plotem vysokým, že ho přeskočí i jezevčík. Na psí louce v Libni se zase postavila kruhová lavička za 140 tisíc. Opět z našich daní. Psí loouky jsou třeba, ale ne za tyhle peníze a takto zfušované. Tak Prahu 8 řídí odborníci, kteří mají pečovat o její majetek. No a dnes před volbami zase slibují. Co dělali dosud vidíte sami.

https://www.youtube.com/watch?v=jopvQV0NAhY

Je třeba poslat tyto lidi kam patří. Nazapomeňte na to u voleb. Ale abych nebyl jen kritik. Z rozpočtu, tedy našich daní se rekonstruoval park u kostela v Karlíně, k tomu dětské hřiště a venkovní posilovna. Takové investice mají smysl. Bohužel, většinou ale smysl nemají. Bezhlavě se utrácí a možná i krade. Tak, nezapomeňte u voleb, jak hosporařili naši radní.

Kandidáti na Vás chrlí ve volební kampani svá moudra a sliby. Já to nedělám. Já se Vás ptám, co potřebujete - napište ni. Bez ohledu na výsledek voleb se budu za věci, které potřebujeme, prát.


Šťastnou ruku u voleb a než se rozhodnete, podívejte se, co dělali ti, co dnes slibují.

Michal Malý
Člen ReV Strany svobodných občanů, člen  Liberálně-konzervativního křídla Svobodní Plus

protože usiluji o zachování suverenity a nezávislosti ČR, usiluji o skutečnou svobodu našich občanů: kandiduji do Senátu ve volebním obvodě 23 -  Praha 8 pod číslem 9

O nás musíme rozhodovat sami! Jde o naši zemi a budoucnost našich dětí. Prosím, podpořte Deklaraci nezávislosti České republiky


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama