Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.10.2018 5:29:00

Lékařů je v Senátu opravdu hodně

Lékařů je v Senátu opravdu hodně

Komentář na facebookovém profilu ke 2. kolu senátních voleb.

Nejnapínavější klání v senátních duelech v Praze se tento víkend odehraje na Praze 8. Lukáš Wagenknecht versus Pavel Dungl. Přál bych si, aby v něm uspěl Lukáš Wagenknecht.

S Lukášem se naše profesní dráhy protkly několikrát. A i když jsme povahově docela rozdílní, vždy jsme se potkali na stejné straně barikády.

A při vší úctě k jeho protivníkovi, lékařů je v Senátu opravdu hodně. Ale kvalitní ekonom/auditor? To je jiná káva. To je odbornost, která v Senátu znatelně chybí. Lukáš má navíc schopnost domýšlet, co který projednávaný paragraf bude znamenat v praxi. A to v docela široké škále oborů.

Pan doktor Dungl by byl jistě důstojný reprezentant Senátu. Jenže Lukáš Wagenknecht k tomu přidá ještě něco navíc. Velmi žádanou odbornost, schopnost domýšlet dopad jednotlivých zákonných formulací do praktického života a vysoké pracovní nasazení. A docela vytočeného Babiše jako bonus.

Proto si myslím, že by bylo fajn, kdyby tenhle víkend se senátorem stal Lukáš Wagenknecht.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama