Mgr. Václav Láska

Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • BPP
  • Praha 5
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2018 6:34:00

Zastavení výstavby věžáků u OC Lužiny je pro mě prioritou

Zastavení výstavby věžáků u OC Lužiny je pro mě prioritou

Komentář na facebookovém profilu k rozhodnutí Stavebního úřadu na Praze 13.

Tři dny po komunálních volbách Stavební úřad na Praze 13 oznámil, že povolil výstavbu dalších věžáků u OC Lužiny. Rozhodnutí bylo vydáno 4 měsíce po zákonné lhůtě. Evidentně bylo nemyslitelné vydat ho před volbami, zvláště když předvolební kampaň pana starosty opět byla plná slibů, jak efektivněji vyřeší problém nedostačující občanské vybavenosti a parkovací infrastruktury. Do této kampaně by rozhodnutí o povolení další bytové výstavby, v již tak zcela přeplněném sídlišti, prostě napasovalo.

No nic, nechme politiky. Důležité je bránit se tomuto projektu správně a právně. Učinit vše možné pro zastavení této výstavby je pro mě velkou prioritou. Proto jsem se hned po oznámení rozhodnutí pustil do přípravy odvolání. Pracuji na něm ve spolupráci s expertkou na stavební právo, místními spolky a místními Piráty a Zelenými. Zajistil jsem též financování práce expertky z mých senátních zdrojů, které pro takové případy mám.

Jakmile budu mít odvolání připravené, bude k dispozici na mých webových stránkách.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama