JUDr. Bohumil Šimek

  • BPP
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.10.2018 16:13:00

Dětské domovy dostanou z krajského rozpočtu nová vícemístná vozidla

Dětské domovy dostanou z krajského rozpočtu nová vícemístná vozidla

Dětské domovy v Hodoníně a Tišnově si budou moci nakoupit nová devítimístná vozidla pro dopravu dětí. Tyto záměry reprodukce schválila Rada Jihomoravského kraje na jednání 22. října 2018.

„Současný stav těchto vozidel v našich příspěvkových organizacích už kvůli jejich stáří a opotřebení nezaručuje při svém plném zatížení bezpečný převoz dětí. Proto budou v těchto dětských domovech pořízena nová vozidla, plně hrazená z rozpočtu kraje,“ uvedl hejtman Bohumil Šimek. 

Obdobné vozidlo bude pořízeno také pro potřeby Vyšší odborné školy ekonomické a zdravotnické a Střední školy Boskovice. Zde nákupem nového vozidla dojde k větší bezpečnosti a komfortu při přepravě žáků do smluvních zařízení při zajištění praktické výuky.

Celkové náklady na nákup těchto tří vozidel dosáhnou přibližně 2,5 milionu korun.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama