RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2018 12:03:00

Rande s realitou...

Rande s realitou...

Komentář na facebookovém profilu k energetice a obnovitelným zdrojům

 Vypadá to, že dcerka holdingu "Agrofert - jádro" se ne a ne probudit k životu )a hrozí ji odpis), zatím co "Agrofert - Fotovoltaika" se agilně hlásí ke slovu. Příklad, kdy se holding pustil do bussinessu (umělé oplodnění) a stát přispěchal s tím, že bude platit účty a dotovat zisk (rozvolnění pravidel a více peněz z veřejného pojištění), zdá se, táhne.

Myslím to z legrace, tentokrát fakt. Mám pocit, že postupné ochlazování ještě před pár měsíci nezměrného zapálení předsedy vlády pro stomiliardové dobrodružství zvané výstavba jaderky, je výsledek alespoň krátké schuzky s realitou. A je to dobře, škoda jen, že tak pozdě a proto musíme litovat promarněného času, peněz i energie.

Moc by se mi líbilo, kdyby s urputností, se kterou prosazoval některé přinejmenším sporné věci (kobercové zavedení EET třeba), pomohl prosadit smysluplná pravidla, která by ekonomicky racionální rozvoj obnovitelných zdrojů v naší zemi nastartovala.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama