ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2018 20:56:20

3 otázky pro Jana Mikuleckého

3 otázky pro Jana Mikuleckého

Zastupitel a radní Jan Mikulecký odpověděl na otázky redakce Letňanských listů.

Jako nový člen zastupitelstva jste se stal členem Rady městské části. Co vám první měsíce v nové funkci přinesl?

První týdny byly zejména o poznávání chodu radnice. Do teď jsem se pohyboval v komerční nebo akademické sféře a se státní správou jsem přišel do styku pouze v několika projektech pro ministerstva. Nyní, když jsem součástí samosprávy, si musím zvykat na trochu jiné procesy.

Jaké oblasti máte na starosti a na co se v nich budete především soustředit?

Do mé kompetence spadá životní prostředí a regenerace sídliště CPI/BPT. Můj primární zájem je nyní zaměřen na vnitroblokové pozemky CPI, které bychom chtěli revitalizovat. Tomu však musí předcházet dohoda o převodu pozemků. Jednání s CPI jsou v počátku a nebudou jednoduchá. CPI však pro nás není soupeř, ale partner, s kterým chceme dosáhnout dohody výhodné pro obě strany. Věřím, že se nám to letos podaří. Následně začneme pracovat na obnově sídliště.

Až vám za čtyři roky skončí mandát, co byste chtěl, aby za vámi zůstalo?

Jednoznačně nové sídliště Letňany. Budu pracovat na rozvoji lesoparku a dalších zelených ploch v celých Letňanech. Důležitým tématem je také sysel, kterému se, podle pana Matějů z Agentury ochrany přírody, na letišti velmi dobře daří. Mimo uvedené oblasti je mým cílem kontinuálně a transparentně informovat občany Letňan o všech činnostech a projektech tak, aby se za 4 roky opět neobjevovaly plakáty s 18-ti patrovými domy v Místecké ulici nebo obrázky dálnice přes lesopark.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama