PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D.

Aliance národních sil - předsedkyně
  • ANS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,38. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2018 11:37:38

PŘIPOJTE SE KE GLOBÁLNÍ KAMPANI PROTI VOJENSKÝM ZÁKLADNÁM USA/NATO!

PŘIPOJTE SE KE GLOBÁLNÍ KAMPANI PROTI VOJENSKÝM ZÁKLADNÁM USA/NATO!

Jako první krok k zahájení globální kampaně se ve dnech 16. - 18. listopadu 2018 uskuteční první mezinárodní konference proti vojenským základnám USA / NATO v irském Dublinu.

Vážení přátelé míru po celém světě!

Jsme hluboce znepokojeni a vyděšení hrozbou války, která proniká současnou globální atmosférou.

Všechny krize, které nejsou kontrolovány lidovou opozicí, vedou k nepředstavitelné katastrofě a válce. O tom svědčí stále agresivnější a rozšiřující se akce sil USA a NATO. Tyto akce jsou v rozporu s mezinárodním právem a svrchovanými právy všech národů, zuřivými válkami na Středním východě, rozsáhlou militarizací afrického kontinentu prostřednictvím velení AFRICOM, rozrůstající se zbrojní závodění ničící národní pokladny, agresivní jazyk nahrazující diplomatické vyjednávání, hospodářské krize ničící zemi za zemí, destrukce globálního prostředí prostřednictvím válek a bezohledného vykořisťování a dopadu na veřejné zdraví.

Není v silách jednotlivce zastavit toto šílenství u našich národních hranic. Globální mírové síly se musí spojit, mobilizovat miliony v jednotlivých zemích a po celém světě za mír. Nemůžeme a neměli bychom dovolit, aby nás rozdělovaly případné rozdíly v jiných otázkách.

PRO MÍR MUSÍME SPOLUPRACOVAT!

Na základě našeho společného souznění jsme zahájili globální kampaň proti vojenským základnám USA a NATO a vyzýváme vás a vaši organizaci, reprezentující hlas vašeho lidu za mír a národní svrchovanost, abyste se k této nové globální kampani připojili podpisem našeho prohlášení o globální jednotě. Věříme, že přijmete toto pozvání a připojíte se k našemu celosvětovému úsilí zabránit všem formám válek a agrese vůči suverénním zemím.

Chcete-li se zapojit do globální kampaně proti vojenským základnám USA / NATO, podepište prosím naše prohlášení o globální jednotě.

Aktualizované informace o konferenci nebo možnosti finančního příspěvku naleznete na našich webových stránkách: NoUSNATOBases.org.

Můžete nás také kontaktovat na adrese: contact@NoUSNATOBases.org.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama