Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2018 12:39:00

Kdo podrží Babišovu vládu, přebírá odpovědnost za jeho problémy

Kdo podrží Babišovu vládu, přebírá odpovědnost za jeho problémy

Občanští demokraté nadále vyzývají premiéra Babiše k demisi a odmítají, že by neexistoval plán B. Na tiskové konferenci to zdůraznil předseda ODS Petr Fiala.

 Naše výzva k demisi premiéra Babiše platí. Pokud ji nepodá sám, musíme se pokusit vyslovit mu nedůvěru. Pokud jde o takzvaný plán B, o kterém hovoří někteří politici, tak za ODS chci prohlásit, že to považujeme za falešné alibi, které jen odvádí pozornost. Potřebujeme dotáhnout plán A.

Samozřejmě existuje plán B, C, D a třeba i E. Pokud vláda ztratí důvěru, nehrozí žádná katastrofa a nic horšího než současný stav nemůže nastat. Každý poslanec, který podrží vládu premiéra Babiše, přebírá odpovědnost za jeho problémy, za jeho mnohonásobný střet zájmů, a za pochybnosti o stavu naší země.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama