Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.11.2018 10:27:41

Slonková a Kubík – strážci demokracie, policejní pátrači, nebo …?

Slonková a Kubík – strážci demokracie, policejní pátrači, nebo …?

V pátek čeká poslance hlasování o vyslovení nedůvěry vládě ČR. Pro mnohé občany bude toto hlasování spíše hlasováním o věrohodnosti novinářského „dramatu“ investigativních novinářů Slonkové a Kubíka, ve kterém se opětovně pokouší „odstřelit“ p

 

Stav demokracie v českých zemích 29 let po státním převratu je žalostný. Jedním z důvodů tohoto konstatování je i úroveň práce mnohých novinářů, kde Slonková a Kubík reprezentují vrcholek morálního bahna  novinářské branže, za vydatné podpory „ mainstreamu" v čele s veřejnoprávní televizí.

      Letošní 17. listopad „ukázal“ občanům kdo smí či nesmí položit květiny při významných státních výročích a odpověděl na otázku, kdy se může a nemůže používat na demonstracích beztrestně šibenic. Zatímco k dřevěné šibenici, která se v roce 2015 objevila  na demonstraci proti imigrantům  reagoval zděšeně lidovecký místopředseda Marian Jurečka „Copak tu chce Okamura divoký Západ?“, tak v případě makety šibenice – s nápisem „Mafii na šibenice, ne do vlády“, která se objevila 15. listopadu tohoto roku na demonstraci proti Babišovi za potlesku Němcové, Kalouska a Pospíšila je mediální ticho.

    Demokracie v podání pravicových politiků nadržených touhou po moci je ve skutečnosti vyjádřením zoufalství a nenávisti opozice, které se nepodařilo výrazněji uspět v parlamentních volbách a podílet se na dalším směřování země. Například na výstavbě nového energobloku jaderné elektrárny, k připojení se ke Globálnímu paktu o migraci, nebo jednostranně směřovat zahraniční politiku do područí Německa a Západu.

     Závěrem lze konstatovat, že skutečným nebezpečím pro demokracii není trestně stíhaný Babiš, ale nám občanům prezentováni „ strážci demokracie“, novináři typu Slonková a Kubík, píšící možná na objednávku „třetí“ strany. A zdaleka si nejsem jist, zda skutečné bezpečnostní riziko pro náš stát představuje Andrej Babiš mladší v souvislosti s jeho pobytem na ruském Krymu, nebo spíše osoba Jakuba Jandy, který díky své minulosti pornoherce - alias Patrik Jakl - se může stát snadno „zranitelnou“ osobou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama