ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.10.2011 12:12:36

Vietnam bude podporovat zapojení českých firem při modernizaci ekonomiky

Vietnam bude podporovat zapojení českých firem při modernizaci ekonomiky

Ministr Kocourek jednal s místopředsedou vietnamské vlády.

O možnostech jak podpořit vzájemné ekonomické vztahy mezi Českou republikou a Vietnamem dnes v Hanoji jednal ministr průmyslu a obchodu Martin Kocourek s místopředsedou vietnamské vlády pro ekonomické záležitosti Vu Van Ninhem. Na pracovní cestě ministra do Vietnamu doprovázejí čtyři desítky českých podnikatelů, pro něž dopoledne zahajoval česko vietnamské podnikatelské fórum, kterého se zúčastnily bezmála dvě stovky lidí.

"Vietnam má ambici stát se do roku 2020 plně průmyslovou zemí. Na dosažení tohoto cíle připravil ambiciózní plán konkrétních opatření. Vietnamská strana nás ujistila, že orgány státní správy budou podporovat širší zapojení českých firem do procesu modernizace ekonomiky,“ říká ministr Kocourek.

Zítra pracovní cestu ministr Kocourek zakončí návštěvou Srí Lanky.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama