KONZERVATIVNÍ ALTERNATIVA

národně - konzervativní politické hnutí
  • KOAL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,71. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.11.2018 11:05:42

Poslední rozloučení s Mgr. Janem Skácelem, předsedou ČHNJ

Poslední rozloučení s Mgr. Janem Skácelem, předsedou ČHNJ

V pátek 23. listopadu 2018 se uskutečnilo, ve velkém sále Strašnického krematoria, poslední rozloučení s předsedou Českého hnutí za národní jednotu, naším kamarádem, velkým vlastencem a doyenem národního hnutí, Janem Skácelem.

Přítomni byli zástupci všech národoveckých organizací, ale i mnoho jiných zástupců veřejného života. Například zástupci spolku Akce D.O.S.T. nebo alternativních médií. Přítomno bylo i vedení Zemské domobrany.  

Rakev byla zahalena do české státní vlajky a okolo ní bylo položeno mnoho květin a věnců v národních barvách. Během obřadu zazněla Hašlerova píseň „Ta naše písnička česká“, Janova nejoblíbenější a na závěr státní hymna.

Ve večerních hodinách pak pokračovalo vzpomínání na Jana Skácela v jedné z pražských restaurací.

Děkujeme rodině Jana Skácela za to, že umožnila připojit se k rodinnému pohřbu všem, kterým na Janovi záleželo a měli ho rádi. Děkujeme také všem zúčastněným.

Nezapomeneme!


Za ČHNJ Mgr. František Němec, místopředseda hnutí

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama