Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.11.2018 3:27:21

17. listopad byl podvod, ale málokdo tušil, jaký z něj bude průšvih

17. listopad byl podvod, ale málokdo tušil, jaký z něj bude průšvih

Tak, zase se nám sešel dav a pod vlajkami EU, která nám svobodu bere a paradoxně (a marně) po pomyslné svobodě volal. Volal po demisi, volal po anarchii. Na 17. listopad poněkud zapomněl.

Ten 17. listopad 1989 krátce připomenu ve svém rozhovoru v rámci letošní senátní kampaně:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=AofC3bxuqdk

Protože nám již „vyšuměl“ 17. listopad, opadly emoce, vyhazování květin do koše, a tak se u tohoto „výročí“ s mírným odstupem zastavím. Zastavím se ale spíše u toho, co a proč po 17.11.1989 následovalo. Ono letos bohužel tolik nešlo o uctění památky Jana Opletala, či uctění zásluh studentů, vmanipulovaných 17.11 na Národní třídu jedním estébákem. To se tak nějak rychle odbylo, aby zbylo hodně času na demonstraci. Nešlo o vzpomínku na podvod připravovaný od roku 1986, který je dodnes neprávem označován jako „Sametová revoluce“. To uctít památku Jana Opletala či vzpomenout n17.11.1989 bylo pro mnohé zřejmě nepodstatné, protože šlo jen o to, aby ten dav na Václaváku a Staromáku, co se tam zcela „spontánně a náhodně“ sešel stejně spontánně vytahal z náhodně pohozených krabic tentokrát nikoli červené karty, ale bílé, s nápisem „demisi“. No, asi na jedné nejmenované ambasádě došel červený papír. Je zcela přirozené, pokud mají lidé stejný názor, že si vytisknou totožné letáky. To přece nemá žádná ambasáda na svědomí:

Ti lidé na fotografii na sebe musí být strašně hrdí a jistě budou tuto fotografii ukazovat i vnoučatům, odříkávajícím (možná - fikce) Korán....

A tak se nevzpomínalo na výročí, na Opletala, na studenty na Národní, ale ječelo se proti demokraticky zvoleným politikům. (Aby nedošlo k omylu, Babiše opravdu nemusím). Tak se ptám, proč dnešní protestující neprotestovali třeba v roce 1986. Nu, tenkrát žádná ambasáda nerozdala karty ani píšťalky, rozdávaly se „jen“ rány obuchem, stříkala vodní děla a kluci i holky byly za vlasy rvány do antonů a často zkopány. A StBáci v chartě udávali a připravovali spolu s StB převrat 1989. Názorovým „argumentem“ tehdy byla vodní děla, obušky, kriminál a přesto se demokraticky demonstrovalo za demokracii. Dnes nebudu psát o tom, co se dělo 17. listopadu 1989 a před ním, ale o tom, proč se to dělo a co se dělo a děje po něm.

Dnes děla či obušky a kriminály nehrozí, a tak se absurdně demonstruje pro změnu proti demokracii, kterou zastřešují demokratické volby. Nastupuje řízená, kýmsi financovaná,  organizovaná anarchie. „Oni“ byli sice demokraticky zvoleni, ale "nám" se to nelíbí. Co na tom, že nechápeme, co se tu děje, kdo a proč to organizuje a jaký má cíl. Prostě ne netu psali, že je něco špatně, a tak jdeme na demošku, rozebereme si plakáty a jdeme demonstrovat. Protestujeme proti jednomu údajnému agentu, co rejžuje dotace. Co na tom, že Kalousek a spol. podle medií nakradli mnohonásobně víc? Je pravděpodobné, že jsme od roku 1990 měli ve vládách možná mnohem víc agentů než dnes jednoho, agentů, jejichž svazky byly včas skartovány (možná i ten Havlův). Jsou tu snahy zlikvidovat tradiční politické strany a nahradit je aktivitami kmotry ovládaných rychlozdružení (VV, SPD… Janoušek přiznal 200 mil. investic) či poslušných jedinců (Drahoš, Hilšer, Fischer….).  Tak se jen tak ptám, kdo financoval a postavil Piráty? Jak se dostali k lizu, změnili heslo „pusťte nás na ně“ na heslo „pusťte nás mezi ně“.

Jsou prostě třeba ti slušní, poslušní, bez názoru. Ti co neví, ale zeptají se.

Piráti "bojovali" proti zvýšení platů politiků a takto slavili, když to neprošlo:

Škoda jen, že tito hoši takto kultivovaně kdysi nedemonstrovali proti Husákovi. No, tenkrát ještě asi tahali dřevěného kačera a dnes jim nic nechybí:

Je tu snaha zlikvidovat to nejpodstatnější – pozici rodiny a nahradit ji jakýmisi rodiči jedna, dvě a dokonce tři. Řeší se LGTB a v poslední době se nenápadně otevírá diskuse o normálnosti a „přirozenosti“ pedofilie v rámci svobody. Jen pro zajímavost - APA udělala tlustou čáru mezi pedofilií a "pedofilickou poruchou". Americká asociace psychiatrů (APA) ve své poslední edici manuálu DSM-V (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) změnila klasifikaci pedofilie z poruchy na sexuální orientaci, resp. preferenci. Takže v lepším případě osahávat nezletilé holčičky bude legální. Stejně tak se nikdo nebude ptát dětí, zda souhlasí s adopcí homosexuály. Nedávno jsem na internetu zaregistroval: „není dobojováno. Očistěme pedofily a další stigmatizované ...   Pedofilie už je klasifikována jako sexuální orientace – fatym“. Tak, co na to říkáte? 

Historická přirozenost lidstva, tedy nezastupitelná heterosexuální rodina s dětmi je potírána a jsou silné snahy o náhradu matky a otce rodičem 1, 2 a už dokoce tři. Z Prague pride, pochodů hrdosti homosexuálů jsou dnes barevné frašky metrákových chlapů v šatečkách, nebo pro změnu nahých a bičujících se. Nejde o propagaci hrdosti a rovnosti, ale prezentaci úchylek, v lepším případě sexuálních praktik. Snad již chybí jen, aby se na základním stupni, v rámci sexuální výchovy našim dětem promítaly filmy, jak bez úhony proniknout penisem do konečníku, pochopitelně samozřejmě s ochranou. Nedej bože, aby časem přibyla videa z míst, kde je nedostatek žen a dostatek koz a ovcí. Naše děti jsou bezprecedentním způsobem manipulovány a „převychovávány“ tak, aby pak měly ten správný názor na správně volily. Prosím, mluvte se svými dětmi na rovinu o tom, co se tady děje.

Myslíte, že to nesouvisí se 17.11? Ale ano, souvisí. Plán byl vše pod záštitou demokracie rozbít a pak krást a mít vliv. Což je ostatně jedno a totéž. V listopadu jsme si naivně mysleli, že jsme si (díky dlouhodobému plánu ÚVKSČ ve spolupráci s Chartou, či minimálně její částí) vybojovali svobodu a demokracii. Tak se podívejte, co máme dnes. Omezování až likvidace svobod slova i podnikání a nejen jich. Systematické nevyšetřitelné (a „neprokazelelné“) rozkrádání. Ve veřejnoprávních mediích máte šanci promluvit pouze, pokud je to „po proudu“. Gheta a no-go zony v Evropě neexistují, evropské ženy jsou znásilňovány i vražděny jen proto, že se oblékají a chovají tak, aby byly v Evropě zvyklé. Zakrývají se křesťanské symboly, zakazuje se vepřové, ruší se tradiční Vánoce, je obava stavět vánoční stromky. V rámci LGTB se začíná diskutovat legalizace pedofilie. Klasická rodina začíná být perzekuována, protože svojí existencí „omezuje“ práva homosexuálů. V rámci genderu se v reklamách v Evropě na Pempers objevují černoušci, ale v Africe reklamy na plenky s bělochy nejsou. Tam se jen rasisticky vyvlastňují a vraždí bílí farmáři a oslavuje se terorista Mandela.

Nepíše se o masivních demonstracích proti Macronovi, proti Merkel, nepíše se o ovládnutí menších britských měst či německých a francouzských čtvrtí muslimy a mafiemi tvořenými z ilegálních přistěhovalců. Do těch lokalit se neodváží ani vyzbrojený policista. Kdo na to poukáže, je nácek. Valí se na nás zrůdnosti v podobě Fiskálního paktu či Istanbulské úmluvy, a další zvěrstvy, příkazy, zákazy a normy z Bruselu.  Naši politici k tomu mlčí a tak nás obětují. Co to má společného s tím 17.listopadem? Vše. Toto vše, co se dnes děje, jsme jim umožnili. Vše, co se dnes děje. Likvidujeme poctivé podnikatele, co investují ze zisku a půjček tím, že jejich konkurenci rozdáváme dotace. Naše ze zákona apolitické školství totálně politicky našim dětem vymývá mozky. Že se mu to daří, potvrdily poslední volby – jak volili prvovoliči.

Ročně se v této zemi podle odborných organizací rozkrádá 800 – 100 miliard. Máme peníze na imigranty, pro důchodce ale nejsou. Podnikatel začíná být pomalu v roli otroka – desítky hlášení, výkazů, prokazování neviny, i za drobnou chybku karabáč v podobě nemalé pokuty. Naše společnost je předlužena, až alarmující počet lidí má (díky vlastní nezodpovědnosti) nesplatitelné dluhy a díky exelobby exekutoři mají žně. V centrech velkých měst se vlastní bydlení stává díky nárůstu cen a zpřísnění hypoték nedostupné jednak díky neúnosným průtahům povolovacích řízení ke stavbě, ale zejména díky tomu, že stát bere každému z jeho výplaty 62%, které pak prohospodaří, rozkrade, či rozdá flákačů. Pokud by se stát nechoval jako dráb a nebral by lidem více jak polovinu mzdy, měli by na vlastní bydlení. Pak by měli více klidu na práci i odpočinek, a i větší motivaci mít děti.

Jen zhruba jsem popsal část balastu, který umožnil podvod zvaný „Sametová revoluce“. Ač se v této zemi ročně údajně rozkrade 100 miliard, ač se navyšuje omezování svobody slova, podnikání, ač narůstá cenzura a sledování každého z nás, za největší hrozbu považuji to, jakým způsobem jsou našim dětem „nezávislým školstvím,“ vymývány mozky, jak jsou naše děti mrzačeny a deformovány pro budoucí potřeby „společnosti“. Ti, co od roku 1990 nakradli násobky stovek miliard zneužili 17.11 k tomu, aby odvedli pozornost od sebe kvůli dotaci za 50 milionů. Miliardové korupční kauzy zapomenuty, to byl účel. Miliardový korupčník je oslavován, když pranýřuje milionového.

17.11.2018 lidé nevzpomínali, neslavili, jen demonstrovali. Slavili ale kmotři, protože jim to vyšlo mnohem lépe, než jak to v roce 1986 naplánovali. Vše naplánovali a zrealizovali komunisti a jako záštitu si vzali Hlavního herce, jenž měl obalamutit lid – Václava Havla. Odměnou byly restituce (které nechtěl) a čtyři prezidentská období (která nechtěl). No a Václav za to těm komoušům a StBákům zaručil beztrestnost, která platí dodnes. Nu, přece nebudeme jako oni, když můžeme být ještě horší, že? Výsledkem tohoto hektického období bylo drastické vytunelování Fondu národního majetku.  Jak a kam se pochopitelně nevypátralo, vždyť fond pod sebou měla ODA, největšího kamaráda Havla. Inu, pravda a láska se bez financí hlásá blbě. Ale abych to neprotahoval – minulost nezměníme, ale měli bychom se z ní poučit. Takže předně:

Prosím, mluvte s vašimi dětmi o tom, co se tu děje a ověřujte si, co do nich tlačí naše zpolitizované školství. Vaše děti jsou vaše, nikoli tohoto státu. Ne stát, ale vaše děti musí rozhodovat o tom, co bude.


Hezký den všem

Michal Malý

člen Svobodných a člen Republikového výboru strany

člen pravicově konzervativního křídla Svobodných


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama