Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.12.2018 10:41:00

Proti reality show Andreje Babiše nabízím alternativu

Proti reality show Andreje Babiše nabízím alternativu

Komentář na facebookovém profilu k politice ODS

 V rozhovoru pro aktuální vydání časopisu Týden jsem řekl, že nedělám a nebudu dělat politiku založenou na divadle. Pro mě jsou důležité argumenty. Proti reality show Andreje Babiše nabízím alternativu rozumné politiky, která má smysl.

Našim voličům nestačí protest nebo nějaký program Antibabiš. Proto jsem takovou politiku nikdy nedělal. Voliči od nás čekají, že budeme proti populismu, snění a levicové politice stavět politiku rozumnou, kompetentní a založenou na programu. Tu my nabízíme, a proto jsme vyhráli senátní volby. Voliči nás dnes vidí jako politickou a programovou alternativu k hnutí ANO. A my pracujeme na tom, abychom byli i mocenskou alternativou.

I proto například tento týden ve Sněmovně předložíme konkrétní návrhy, jak snížit deficit rozpočtu na příští rok.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama