Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.12.2018 11:18:00

Budoucí debata o podobě EU bude vyžadovat i osobní kompetentnost

Budoucí debata o podobě EU bude vyžadovat i osobní kompetentnost

Komentář na facebookovém profilu ke kandidátce ODS pro volby do Evropského parlamentu

 Kandidátku ODS do evropských voleb povede Jan Zahradil – český a evropský politik, který zná práci v Evropském parlamentu a jehož znají nejen evropští politici, ale i občané ČR.

Jsem rád, že lídrem kandidátky ODS bude člověk kompetentní, což považuji za zvlášť důležité ve vztahu k tomu, co se v EU děje a v budoucnu bude dít.

Budoucí debata o podobě EU totiž bude vyžadovat nejen politickou spolehlivost a oddanost hodnotám, nejen názorovou a programovou transparentnost, ale i osobní kompetentnost – a to vše Jan Zahradil reprezentuje.

Kandidátka ODS a lídr kandidátky bude nejlepší rozumná volba v České republice pro všechny, kteří chtějí EU zachovat, a doslova zachránit, a kteří právě proto vědí, že v Unii bychom měli udělat rozumné změny.

Kandidátka ODS a její lídr bude rozumná volba pro každého, kdo chce nasměrovat činnost a ambice jednotlivých institucí Evropské unie tam, kam patří. Aby sloužily společenství států Unie.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama