Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.12.2018 5:29:00

Policie dostane do výpůjčky nový 3D skener

Policie dostane do výpůjčky nový 3D skener

Komentář na facebookovém profilu k nákupu 3D skeneru pro policii.

Náš Karlovarský kraj zakoupil za 2,3 milionu korun 3D skener. Do výpůjčky jsme ho předali policii. Policie ale nebude mít tento skener jen pro sebe, pokud to bude potřeba, budou ho využívat všechny složky integrovaného záchranného systému našeho kraje. Primární účel tohoto skeneru je zejména ten, že pokud dojde k nějaké závažné nehodě na naší dálnici, tak toto zařízení umožní velmi rychle zdokumentovat místo dopravní nehody. Pro řidiče to tak bude znamenat, že se rychleji obnoví provoz na dálnici.

Zakoupený 3D skener dokáže velmi přesně prostorově naskenovat místo nehody. Dokáže vytvořit přesný zákres vzdáleností, postavení vozidel, stop, a to vše téměř bez zásahu policisty. Zařízení navíc umožňuje okamžité vytisknutí plánku dopravní nehody, což snižuje dobu jejího písemného zpracování. Čas, který policisté věnují potřebnému vyšetřování, se tak zkrátí i o celé hodiny.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama