Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.12.2018 10:41:00

Už se bojím pustit televizi nebo nahlédnout do internetu

Už se bojím pustit televizi nebo nahlédnout do internetu

Komentář na facebookovém profilu ke kauze Babiš

 Zase tu máme nové problémy Andreje Babiše. Mně už to taky nebaví. Raději bych psal o tom, jak v naší zemi provedeme důchodovou reformu. Nebo o tom, co udělat se silnicemi a dálnicemi. Třeba s D1, po níž se zase nedá nikam dojet.

Bohužel celý adventní týden se k nám seriál „problémy Andreje Babiše“ vrací, ať děláme co děláme. Už se bojím pustit televizi nebo nahlédnout do internetu. Obvinění z podvodu je sice mezitím kdesi u ledu, spoluobviněný syn už není ani na Krymu ani ve Švýcarsku a zřejmě ani na mailu. Tahle kauza na chvíli usnula, ale jsou tu zase jiné „příběhy“.

Andrej Babiš neuspěl se žalobou na Slovenskou republiku u Evropského soudu pro lidská práva kvůli své údajné spolupráci s komunistickou StB. Zní to neuvěřitelně, ale je to tak: český předseda vlády se soudí se sousední zemí o svou minulost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama