MUDr. Vladimír Dryml

Prezident svazu Senioři České republiky
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,72. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2011 9:15:40

Alarmujícímu stav v boji proti korupci v Královéhradeckém kraji

Alarmujícímu stav v boji proti korupci v Královéhradeckém kraji

Senátor MUDr. Vladimír Dryml podal podnět Policii ČR k šetření vícehejtmana Královéhradeckého kraje Dohnálka i dalších osob v souvislosti s předraženou výstavbou požární zbrojnice, podivnou výstavbou silnic a dalšími aktivitami některých současných i

Senátor v podání upozorňuje Policii ČR, že již před 3 lety poukazoval na finanční nesrovnalosti ve Zdravotnickém holdingu i zóně Solnice. Policie ani státní zastupitelství věc neřešilo a senátor byl za odměnu hlasy současné koalice ČSSD, Evropských demokratů a lidovců odvolán z funkce vícehejtmana.

Vzhledem k novým skutečnostem, zejména neutěšenému a alarmujícímu stavu v boji proti korupci v Královéhradeckém kraji ze strany ČSSD žádá senátor politické grémium ČSSD, aby se zabývalo neutěšenou situací v kraji, která může velmi negativně ovlivnit výsledek voleb do příštího krajského zastupitelstva.

Je úsměvné a pro senátora ČSSD MUDr. Vladimíra Drymla nepochopitelné, že hejtman Bc. Lubomír Franc (ČSSD) má opět odvahu kandidovat nejen na hejtmana, ale dokonce na senátora.

MUDr. Vladimír Dryml

senátor 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama